MASSAGE BEHANDELINGEN

MASSAGE BEHANDELINGEN


Werkwijze massage:


U wordt verwelkomt met kopje thee/water tijdens een kennismakingsgesprek.

Bij volledige lichaamsbehandelingen kunt u genieten van een voetbadje.

De massages gebeuren steeds met ondergoed aan, voorzie best een slip of tanga.

Massageolie en handdoeken zijn licht voorverwarmd.

Energetische behandelingen en Thaise yogamassage gebeuren bovenop kledij, draag best comfortabele, loszittende kleding.

Na de massage/behandeling krijgt u een glaasje water om het zuiveringsproces te ondersteunen en hydratatie op pijl te houden.


Om u beter van dienst te zijn, investeren wij in een nieuwe behandeltafel.
Vanaf 6 januari 2020 kunt u elke behandeling genieten op een verwarmde, ergonomische hoog/laag tafel.


Boek uw afspraak rechtstreeks in de agenda.Ervaart u de positieve effecten van een behandeling?

U ontvangt een interessante korting door het gebruik van een getrouwheidskaart.


Energetische behandeling


Elk mens bestaat uit het grove lichaam wat ook het fysieke lichaam noemt.

Er is ook een subtiel lichaam dat bestaat uit: psychische/emotionele en energetische/spirituele velden. Mogelijke verstoringen in deze velden zijn: rusteloosheid, stress, verdriet, trauma, klachten en pijnen als burn-out, bore-out, ptsd, angst en paniek aanvallen.

De klachten kunnen zich ook uiten in fysieke klachten, zoals: ademhalingsproblemen, organische klachten, cysten, CVS, hormonale disbalans, immuniteitsziekten. Een energetische behandeling of healing kan deze klachten verminderen of verlichten door het zelfgenezend vermogen te ondersteunen in combinatie met een gezonde levensstijl.


Werkwijze:

In een energetische behandeling wordt er weinig tot niets gemanipuleerd, er worden enkele handposities geplaatst op bepaalde lichaamszone's om ruimte te bieden, aandacht, warmte, geborgenheid, een luisterend oor wat op dat moment van toepassing is.

Kizzy heeft certificaten in cranio sacrale therapie (basis), QT touch healing en acupressuur op de voeten, in combinatie met ademhalings- en meditatietechnieken uit jarenlange ervaring in klassieke yoga.


Praktisch:

Deze behandeling duurt 1 uur, tracht geen zware maaltijd te nuttigen voor de behandeling en draag aangename, loszittende kledij.

Zorg dat u na de behandeling geen volle agenda hebt, om rustig na te voelen.


Contante betaling ter plaatse: €50


Manuele lichaamsmassage


Tijdens een lichaamsmassage worden de spieren onder handen genomen.

Dit gebeurd in de vorm van klassieke manuele technieken, zoals: effleurages, pettrisages, frictie's, deep tissue of druktechnieken die dieper in de spierweefsels en -aanhechtingen inwerken. De massage is gebalanceerd: ontspannend en diepgaand met zuivere olie: amandel/jojoba in combinatie met biologische etherische olie die spier (gewricht - en pees -) ontspannend werkt.

Mensen die houden van diepe massagetechnieken, kunnen baat hebben bij Tok Sen Ancient Therapie (vertaling: kloppen op lijnen). Een oeroude energeieopwekkende massagetechniek met houten stokjes.

Ook Thaise druk -en rektechnieken kunnen toegepast worden. Deze behandeling kunt u boeken in de online agenda onder de naam: Thaise & Deep tissue massage. Eerst ontvangt u een Thaise massage op een matje op de grond waarbij spieren gerekt en gedrukt worden. Daarna neemt u plaats op de massagetafel voor een dieptemassage. Afhankelijk van de duur wordt de massage aangepast. 35' is enkel op kledij, draag best comfortabele, loszittende kleding. 60' 90' en 120' is een combinatie van Thaise massage op een matje, gevolgd door een dieptemassage met aromaolie op de massagetafel.


Bij een zwangerschapsmassage in zijligging met zwangerschapskussen worden vooral ontspannende en ontlastende technieken gebruikt met zuivere, pantaardige massageolie.

Deze behandeling kan ook nuttig zijn bij zware of gezwollen benen en voeten, pijn in de streek van het bekken, rug en schouders.

Bij een volledige zwangerschapsmassage van 90' worden ook handen, armen, hals, gelaat, nek en hoofd gemasseerd in aangepaste rugligging.

U ontvangt, indien gewenst, ook advies om thuis te genieten van aangename rusthoudingen.

Een ideaal rustmoment voor u en de baby.


Tijdens een duo massage gebeurt de massage na elkaar. Terwijl u een massage ontvangt, kan uw partner rusten in een relaxzetel met kruidig voetbadje, gezellig boek en kopje thee. Handdoeken en badjassen zijn aanwezig.

Een duo arrrangement met ontbijt/brunch is mogelijk op aanvraag, lees er hier alles over.


Werkwijze:

In een lichaamsmassage wordt er lokaal gewerkt in een korte behandeling (1 uur) of volledig in een ganse behandeling (1,5 uur) met een balans tussen manuele ontspanningstechnieken en deep tissue in afstemming op uw lichaam.

Kizzy heeft certificaten in massagetherapie, zwangerschapsmassage, deep tissue/sports massage & Tok Sen Ancient Therapie (ITM).


Praktisch:

Tracht geen zware maaltijd te nuttigen voor de behandeling.

Om gemakelijk te kunnen werken voorziet u best een slip of tanga in de massage.

Boek best geen massage bij ernstige en/of besmettelijke (huid)ziekten, noch intoxicaties.


Betaling: enkel contant. €55/1 uur, €80/90' 

Duo massage na elkaar: €110/1 uur, €160/90'


Complete behandeling


Een balans tussen energetische en manuele massage is mogelijk tijdens een complete behandeling van 2 uur.

Eerst ontvangt u een holisitische massage met een balans tussen stevige en ontspannende technieken met zuivere amandel/jojobaolie in combinatie met 7 unieke chakra etherische oliën van biologische oorsprong.

Er is diepere aandacht voor het fysieke, energetische en mentale lichaam, als één geheel en biedt ondersteuning aan het zelfgenezend vermogen.


Voor mensen die genieten van een stevige lichaamsmassage, kan er ook gewerkt worden met Tok Sen en Thaise massage met (losse)vuisten, ellebogen en knieën.


Werkwijze:

U ontvangt een welkomsdrankje terwijl uw voeten genieten in een voetbadje. Er is ruimte om eventuele vragen, klachten of bijkomende informatie te bespreken. Daarna volgt de complete behandeling.


Praktisch:

Tracht geen zware maaltijd te nuttigen voor de behandeling.

Om gemakelijk te kunnen werken voorziet u best een slip of tanga in de massage.

Boek best geen massage bij ernstige en/of besmettelijke (huid)ziekten, noch intoxicaties.


Betaling: enkel contant. €100

Cadeaubon


Voor elke gelegenheid kunt u een cadeaubon bestellen.

U kunt deze:

Online betalen en digitaal ontvangen of in cadeauverpakking via: Tadabon.

Af te halen en ter plaatse cash betalen na afspraak.

Betaling per overschrijving en ontvangen per post.

KIZZY PEETERMANS

Uit liefde voor het onderwerp, deel ik deze kennis uit verdieping & eigen ervaring


Bestel uw cadeaubon:

 

Nieuwe verwarmde, ergonomische, hoog/laag tafel vanaf 6 jan 2020.

 


Outdoor Winter Yogales op 30/12 @ Kizzy's Healing Tuin

Reservatie & Locatie


Kizzy's Healing Praktijk

Zamanstraat 38

9160 Lokeren


Parkeren kan gratis langs de straat (beide richtingen) en voor het hekje bij de praktijk.

Algemene voorwaarden:

Een afspraak voor een les of behandeling:

Dit kan telefonisch of per e-mail en kan niet kosteloos geannuleerd worden binnen 24 uur. U bent nog steeds het volledige bedrag verschuldigd.

Indien u te laat bent op de afspraak kan de verloren tijd niet ingehaald worden, u ontvangt dus een kortere behandeling en bent het gehele bedrag verschuldigd.

De massages met olie gebeuren enkel in ondergoed, voorzie slip of tanga in de massage.

Cadeaubonnen:

Cadeaubonnen zijn 6 maand geldig na aankoop. Enkel boekbaar met afspraak rechtstreeks via telefoon, per e-mail of in de online agenda met vermelding: cadeaubon. Deze dient afgegeven te worden op de afspraak.

In geval van annulatie binnen 24 uur of niet opdagen wordt deze bon ongeldig. Een cadeaubon inruilen voor geld is niet mogelijk.

Vooruitbetalingen per overschrijving of contant kunnen niet teruggevorderd worden.

Yogalessen in groep:

Betaling in contanten ter plaatse geldt als inschrijving. Deze inschrijving is strikt persoonlijk  en kan niet gedeeld of vervangen worden door een ander persoon of andere cursus wegens de opbouw in het lessenschema.

Het inschrijvingsgeld kan niet teruggevorderd worden, wegens de plaats die wekelijks gereserveerd blijft gedurende de ganse cursus periode.

Losse lessen volgen zijn niet mogelijk, enkel in de zomerlessen gedurende de maanden juli/augustus in de thuislocatie.

In de ingeschreven periode hebt u recht op €5 korting op privélessen/massages/behandelingen.

Strikte huisregels: wees op tijd, mocht u toch uitzonderlijk later arriveren, kom dan in alle rust binnen.

Draag loszittende, comfortabele kledij. 

Breng enkel de zaken mee die nodig zijn: yogamatje, dekentje, kussen, theekopje en laat gsm en storende elementen thuis. Neem een bad of douche voor de les, dit is voor uzelf en uw medemens aangenaam. Door uw inschrijving bent u akkoord met deze voorwaarden.

Massage workshops:

Indien u een workshop organiseert in uw eigen locatie, dient u voldoende ruimte te voorzien, en massage toebehoren als: matten, handdoeken, dekentjes en kussentjes. De ruimte dient voldoende verlucht te zijn en verwarmd tot een aangenaam klimaat, massage olie wordt steeds door Kizzy verzorgt, alsook bijkomende sfeermakers. In onze locatie zijn dranken steeds inclusief. Bij massageworkshops worden enkel de gemasseerde delen ontbloot.

De vergoeding gebeurd of: ter plaatse, contant, op de dag van de workshop voor deze aanvangt of per factuur met uiterste betaaldatum ter reservatie en betaling van de workshop. Nabetalingen zijn in geen enkel geval mogelijk.

U aanvaard deze voorwaarden bij het reserveren van een bepaalde activiteit, behandeling, massage of les.

 

 

 Written with love by Kizzy Peetermans anno 2019